Votivljus!!!

 Vilken doft! Vi fick hem en ny leverans av yankeecandles votivljus. För er som inte vet vad votivljus är, så är det ett ljus som blir flytande. Alltså måste man ha detta ljus i en ljuskopp ex i en hög teljusstake. Det blir genomskinligt, lyser och doftar fantastiskt. Just denna doften tillhör en av våra favoriter. Den doftar underbart av blommer och frukt i en ljuvlig kombination.
Just nu kan ni köpa votivljus fraktfritt! Ett perfekt tillfälle att prova på olika dofter för att hitta sin egen favorit.
 http://www.ambienceforhome.se/product.html?product_id=187&category_id=22

Snygga gardiner

 Denna bilden kommer från ett företag som heter www.svanefors.se. De har så snygga gardiner, kuddar, kuddfodral, överkast och mycket annat. Just den rullhissgardinen på bilden är lite annorlunda pga att upphängningen sker med knappar. Till våren kommer den i 7st olika färger. Bla. svart (vår favoritfärg), svagt rosa och svagt ljusblå. Väldigt fina vårfärger. Det ska bli spännande att se dessa på formex mässan i januari.  Både knytbandslängden och rullhissgardinen finns att köpa hos oss www.ambienceforhome.se till bra pris.

Yankee candle!!!


Fantastisk juldoft från yankeecandle!!
Den har en doft av färska äpple, kanel, valnöt
och lönn. Den passar alla som gillar när det doftar
Jul. Finns hos http://www.ambienceforhome.se

Välkommen till vår nya blogg!!

   Välkommna till vår nya blogg!!
Vi är nybörjare på detta med att blogga och ni som är vana bloggare tänker nog på att denna inte är så genomarbetat, men vi kommer att arbeta med att få till en "fin" blogg så småningom, men det är inte det lättaste som ni säkert vet. Men det kommer.  Ialla fall hoppas vi att ni kommer att finna inspirationskällor som kommer att bidra med stämning för er och ert hem.


RSS 2.0